Acties

Nieuws over procedure voor de Raad van State Update over procedure Raad van State Zoals u weet startten wij in december 2021 een …

Volgende acties werden reeds ondernomen aan het begin van het comité:

  • Tegen het besluit van het schepencollege van 06 juni 2016 werd een vernietigingsverzoek ingesteld bij de Raad van State door Jim Goetze. Deze procedure loopt.

 

  • Twee bewonersbrieven werden rondgedeeld aan de buren in de loop van 2021.

 

  • 220 protestbrieven en nota’s van de bewoners werden medio januari 2021 door Jim Goetze en Frank Coenen overhandigd aan burgemeester Frank Boogaerts (NVA) in aanwezigheid van de media. Wij kregen hierop geen respons.

 

  • Op 21 juli 2021 vond een infovergadering plaats op de Donkhoeve voor de buren, georganiseerd door het actiecomité. Een groot aantal buurtbewoners woonden deze infovergadering bij.

 

  • Begin december 2021 vond een onderhoud plaats tussen een afvaardiging van het schepencollege van  Lier (burgemeester Frank Boogaerts, schepen voor mobiliteit Bert Wollants en schepen voor sport Ivo Andries) en een afvaardiging van ons actiecomité (Frank Coenen en Filip T’Seyen). Een samenvatting van dit onderhoud kan u via onderstaande knop nalezen:

Heb je een specifieke vraag, wil je wat meer informatie of verkies je gewoon een persoonlijke aanpak via mailverkeer of een gesprek? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@overwegdonk.be